Bereikbaarheid en bestellen rond de feestdagen

23 december 2021

Bereikbaarheid rond de feestdagen
Op werkdagen is onze Klantenservice van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar op 036 547 4093 en via klantenservice@ace-pharm.nl.

Bestellen voorraadbereidingen rond de feestdagen voor niet-Mosadex apotheken
Ook in de decembermaand staan we natuurlijk voor u klaar! Om ervoor te kunnen zorgen dat de bestellingen tijdig in de apotheek worden afgeleverd vragen we u om bestellingen voor individuele en voorraadbereidingen tijdig bij ons te plaatsen. Bestellingen ontvangen bij Ace op 24 en 31 december voor 14.00 uur worden diezelfde dag verzonden. 

Bestellen voorraadbereidingen rond de feestdagen voor Mosadex apotheken
Ook in de decembermaand staan we natuurlijk voor u klaar! Om ervoor te kunnen zorgen dat de bestellingen tijdig in de apotheek worden afgeleverd vragen we u om bestellingen voor individuele en voorraadbereidingen tijdig bij ons te plaatsen.

  • Bestellingen ontvangen bij Ace op 24 december voor 14.00 uur worden in de nacht van 24 op 25 december of op 28 december in de ochtend (daglevering) in de apotheek geleverd.
  • Bestellingen ontvangen bij Ace op 31 december voor 14:00 uur worden in de nacht van 2 op 3 januari of op 3 januari in de ochtend (daglevering) geleverd.

Bestelt u via NOrder van Mosadex, dan worden de bestellingen op 24 en 31 december automatisch om 14.00 uur verzonden (2 uur eerder dan gebruikelijk). Indien u uw bestelling liever op een eerder tijdstip doorzet dan doet u dit door op het icoon van de envelop te klikken.

Bestellen Ad Hoc bereidingen rond de feestdagen

  • Bereidingen verzonden op vrijdag 24 en vrijdag 31 december ontvangt u op maandag 27 december of maandag 3 januari.
  • Zoals gebruikelijk worden aanvragen die voor 12.00 uur zijn gedaan, zoveel mogelijk op dezelfde dag nog gemaakt.