Bestellen

Apotheken in Nederland kunnen via ons bestelformulier een bestelling plaatsen. Ace Apotheek levert niet rechtstreeks aan patiënten.

Ace Apotheek levert geneesmiddelen zonder handelsvergunning op grond van artikel 3.17 van de Regeling Geneesmiddelenwet en doorgeleverde apotheekbereidingen met inachtneming van de regelgeving genoemd in de Circulaire 2016-01 IGZ.

Bestelprocedure geneesmiddelen op grond van artikel 3.17 van de regeling Geneesmiddelenwet, geleverd op artsenverklaring

 1. Vul het gewenste aantal verpakkingen en uw adresgegevens in op het bestelformulier.
 2. Onder downloads kunt u een artsenverklaring downloaden.
  Het is de verantwoordelijkheid van de apotheek te beschikken over het oorspronkelijke recept en de door de arts ondertekende artsenverklaring. Dit is een wettelijke verplichting. Voor elke patiënt die wordt behandeld met het geneesmiddel vragen wij om een kopie van de artsenverklaring bij de bestelling.
 3. Fax of e-mail het bestelformulier met de ondertekende artsenverklaring(en) naar Ace Apotheek, zoals bovenaan op het bestelformulier vermeld.

 

Bestelprocedure doorgeleverde apotheekbereidingen met inachtneming van de regelgeving genoemd in de Circulaire 2016-01 IGZ

 1. Een overeenkomst tussen de bereidende en ter hand stellende apotheek dient aanwezig te zijn. Indien uw apotheek deze overeenkomst nog niet heeft met Ace Apotheek kunt u deze opvragen via dit formulier.
 2. Na ontvangst van de leveringsovereenkomst (eenmalig) kan Ace Apotheek uw bestellingen van apotheekbereidingen verwerken.
 3. Vul het gewenste aantal verpakkingen en uw adresgegevens in op het bestelformulier.
  Het is de verantwoordelijkheid van de apotheek te beschikken over het oorspronkelijke recept.
 4. Fax of e-mail het bestelformulier naar Ace Apotheek. Onze adresgegevens staan op het bestelformulier.

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft u vragen over het bestellen? Neem dan contact met ons op.