Online bestellen

Pilot bestelsite

Op dit moment zijn wij bezig met de pilot “digitaal bestellen”. Dit houdt in dat een aantal apotheken via de online bestelomgeving een bestelling kunnen plaatsen. Als wij de pilot succesvol afsluiten ontvangt u de bestelaccount gegevens per mail van ACE Apotheek; u hoeft zich dus niet apart aan te melden. Wilt u meedoen aan de pilot, neem dan contact met ons op.

Geneesmiddelen op artsenverklaring

ACE Apotheek levert geneesmiddelen zonder handelsvergunning op grond van artikel 3.17 van de Regeling Geneesmiddelenwet. Geneesmiddelen die worden geleverd op artsenverklaring, kunt u als volgt online bestellen:

  • Klik op de button “inloggen”.
  • Voer uw emailadres en wachtwoord in.
  • Kies het gewenste product uit de kolom aan de linkerzijde, en vul het aantal te bestellen vouwdoosjes in. Klik op “bestel dit product”.
  • Voer de naam van de besteller in en eventuele referentie en/of opmerkingen (dit is niet verplicht) . Op deze pagina kunt u, indien nodig, het aantal te bestellen vouwdoosjes aanpassen. Als alles is ingevuld klik dan op “uploaden patiëntgegevens”.
  • Op deze pagina kunt u de artsenverklaring (in PDF formaat) en eventueel recept (recept is niet verplicht) uploaden. Let op: 1 artsenverklaring is 1 PDF. U vult het aantal geüploade artsenverklaringen in en voor hoeveel patiënten er wordt besteld.  Klik daarna op de button “controleer adres”.
  • Controleer  uw gegevens, mocht er iets niet kloppen neem dan direct telefonisch contact met ons op zodat de nodige aanpassingen gedaan kunnen worden. Is alles in orde? Klik dan op de button “controleer bestelling”.
  • Controleer de order en klik daarna op de button “verzend bestelling” om uw order definitief te plaatsen. U ontvangt  per mail een bevestiging van de geplaatste order.

 Via de button “mijn account” kunt u de bestelhistorie bekijken, uw wachtwoord wijzigen, het factuur- en afleveradres bekijken en uw overige gegevens zien.

Het is de verantwoordelijkheid van de apotheek te beschikken over het oorspronkelijke recept en de door de arts ondertekende artsenverklaring. Voor elke patiënt die wordt behandeld met het geneesmiddel vragen wij om een kopie van de artsenverklaring te uploaden bij de bestelling. Het lege format voor de artsenverklaring is beschikbaar via de website van de IGJ en is hier te downloaden. Op de productpagina’s zijn deels ingevulde artsenverklaringen (geneesmiddelnaam en indicatie) te downloaden.

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft u vragen over het bestellen? Neem dan contact met ons op.